Regjistrohen dy tërmete në Maqedoninë e Veriut

Dy tërmete janë regjistruar mëngjesin e sotëm në Maqedoninë e Veriut.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Sipas Observatorit Sizmologjik në Fakultetin e Shkencave-Matematikore, dy tërmetet kanë qenë 70 kilometra në juglindje të Shkupit, në zonën epiqendrore të Shën Nikollës – Shtip.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Tërmetet ishin me magnitudë 3 dhe 2.1 ballë, i pari tërmet ka ndodhur në orën 03:24, ndërsa i dyti në orën 04:11.

Sipas Qendrës Sizmologjike Evropiane-Mesdhetare (EMSC), epiqendra e tërmeteve ka qenë 4 kilometra në jug të Shtipit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.