Regjim i posaçëm i komunikacionit sot në Shkup

Sektori për punë të brendshme Shkup-Njësia për siguri të komunikacionit rrugor sot do të ndërmarrë masa për regjim të posaçëm në komunikacion nëpër rrugët përreth arenës nacionale “Todor Proeski” në Shkup, ku me fillim në orën 20:45 do të luhet ndeshja ndërkombëtare në futboll mes reprezentacioneve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ukrainës.

MPB u bën thirrje të gjithë qytetarëve t’i respektojnë urdhrat që do t’i japin nëpunësit policorë në rrugët e përfshira me regjimin e posaçëm të komunikacionit.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.