Reagon Kiara pas kritikave të opinionistëve mbrëmë në BB VIP Albania

Kiara, mbrëmë e gjeti vetën në një situatë të vështirë, e sulmuar nga opnjonistët e BBVA.

Si gjithmonë mbrojta e Luizit, nuk po iu pëlqen shumë opinjonistëve, shkruan “Kosovarja”

Ata gjatë spektaklit mbrëmë, iu drejtuan më një gjuhë ofenduese dhe injoruese moderatorës Kiara Tito.

Por nuk mbeti pa reaguar edhe Kiara, pas spektaklit gjeti kohë të thotë dy fjalë për këtë situatë.

Ajo shkruan : “ Është e çuditshme si i gjykojmë të tjerët dhe nuk e vërejmë sa i mjerë është përçmimi ynë”

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.