Reagojnë Këshilltarët Komunal nga BDI Kumanovë: Koalicioni i turpit ndërton lagjet maqedonase ndërsa lë në harresë lagjet shqiptare!

KUMANOVË: Reagim i grupit të këshilltarëve të BDI

Mbledhja e 24-të e Këshillit komunal

Të nderuar qytetarë,

Koalicioni i turpit në Kumanovë në krye me gradonaçallnikin e Alternativës dhe Aleancës, ndërton çerdhe në Zeleni Rid, kurse në kërkesën tonë që të përgatitet dokumentacioni për ndërtimin e çerdhes në pjesën e shqiptarëve, nuk pranohet me arsyetimin se NP Kumanova Plan nuk mund ta bëjë projektin ngaqë është e stërngarkuar me punë.

Bëhet pikëndalesë e autobusit në rr.Done Bozhinov dhe Bratsvo Edinstsvo, kurse pikë ndalesa në rr.Tode Mendoll, te lagja e Barakave dhe në kryqëzimin e rrugëve Strashko Simonov dhe Bllagoj Iliev Gune, NUK BËHET.
SEPSE JANË RRUGË TË BANUARA KRYESISHT ME SHQIPTARË.

Postimi i plotë:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0YG9Q3NYvZkHc9Bj6p8Yji8JYFxZJVY3YqNf24PsQaCttAQyatQG67bPSojrvuMXpl&id=100017956569562&mibextid=Nif5oz

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.