Qeveria emëron Grubin koordinator për Korridorin 8, autostradën Shkup – Bllacë, hekurudhën për Shqipëri dhe kufinjtë me Kosovën dhe Shqipërinë

Për shkak të rëndësisë për realizimin e projekteve të filluara për ndërtimin e rrugëve rrugore Shkup – Bllacë, Kërçovë – Bukojçan, hekurudhën Kërçovë – Lin, kontrollet e përbashkëta kufitare me Republikën e Shqipërisë dhe Republikën e Kosovës dhe realizimin e Korridorit 8, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot emëroi Dr. Artan Grubin, zëvendës kryetarin e parë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, si koordinator për monitorimin e punimeve dhe për koordinimin e të gjitha aktiviteteve, me qëllim të realizimit të tyre në kohë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.