Publikohen video skandaloze të studentëve kroat nga dhomat e një hoteli në Ohër (Video)

Video incizimet e ahengut të shfrenuar të studentëve të 12 fakulteteve të kineziologjisë nga Kroacia dhe rajoni vazhdojnë të përhapen në rrjetet sociale. Të gjithë ata morën pjesë në Ohër në, siç thonë ata, tubimin tradicional të studentëve “Difovijada”.

“Të gjithë erdhëm atje për t’u çlodhur, dhe disa e kaluan pak kufirin”, tha një student i cili mori pjesë në Difovijada në Maqedoni, përcjell 24.hr.

Në incizimet e paraqitura në rrjetet sociale, studentët mund të shihen duke hedhur një kornizë përmes një dritareje, duke pirë nga llambadarët në vend të gotave… (Lideri)

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.