Publikohen inicialet e terroristëve të vrarë në Banjskë, vijnë nga Leposaviqi e Zveçani

Janë bërë të ditura inicialet e terroristëve serbë të vrarë dje në Banjskë, të cilët vdiqën për pjesëmarrjen e tyre në sulmin ndaj policisë së Kosovës dhe vrasjen e një polici të Kosovës dje në fshatin Banjskë, afër Mitrovicës së Veriut.

Siç kanë thënë banorët e asaj zone për Danas, ata janë banorë vendas, serbë vendas nga veriu i Kosovës.

Në një përplasje zjarri, të vrarë kanë mbetur I.M dhe B.M nga Leposaviqi, si dhe S.N nga Zveçani, derisa sulmuesi i cili u gjet sot, nuk i ka pasur me vete dokumentet e identifikimit.

Trupi i pajetë i sulmuesit të katërt që është gjetur sot, u gjet rreth 1.5 kilometra larg “vendit të incidentit”, një ditë pasi një grup prej dhjetëra personave të armatosur e sulmuan Policinë e Kosovës.

“Jemi duke bërë përpjekje ta identifikojmë atë për momentin, pasi nuk kishte dokumente identifikimi me vete”, tha prokurori Naim Abazi.

Gazeta Online Reporteri.net ka mësuar se Policia e Kosovës po vazhdon aksionin në kërkim të sulmuesve tjerë të vrarë, për shkak se ekzistojnë dyshimet se ka edhe trupa tjerë përreth.

Trupi i pajetë i sulmuesit të katërt që është gjetur sot, u gjet rreth 1.5 kilometra larg “vendit të incidentit”, një ditë pasi një grup prej dhjetëra personave të armatosur e sulmuan Policinë e Kosovës.

“Jemi duke bërë përpjekje ta identifikojmë atë për momentin, pasi nuk kishte dokumente identifikimi me vete”, tha prokurori Naim Abazi.

Gazeta Online Reporteri.net ka mësuar se Policia e Kosovës po vazhdon aksionin në kërkim të sulmuesve tjerë të vrarë, për shkak se ekzistojnë dyshimet se ka edhe trupa tjerë përreth.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.