Publikohen disa fotografi të vjetra pa ndërhyrje estetike nga Xhensila, Mihrija, Elvana, Morena

Fotot e realizuara para disa viteve kur këngëtaret ishin në fillime e karrierës, tashmë është kanë bërë fiksim te jenë të bukura edhe në çdo paraqitje të tyre duke u ndje të kompletuara.

Kosovarja ka hapur arkivat duke i publikuar disa foto të tyre para dhe pas operacioneve plastike, të cilat me kuptimin e fjalës mund të duken krejt ndryshe nga ato të fillimit që ishin.

Xhesila Myrtezaj

këngëtarja e njohur e cila është mjaftë e komentuar për operacione plastike që këta kryer.

Ajo në fillim ishte shprehur shumë herë se nuk benë operacione ani pse ato ishin te dukshme, por vetë këngëtarja në fjalë nuk pranonte, tashmë ajo ndjehet e lirë dhe mirë me veten dhe nuk e ka problem edhe për t’i treguar ato.

Këtu në foto mund të vreni dallimin.

Mihrije Braha i kona e muzikës shqiptare në vitet e para të karrierës ishte krejt ndryshe nga ajo që është sot, ani pse ndryshimet kanë ardhur me kohën, por Braha shprehet se nuk kam bërë ndërhyrje.

Në foto mund të shihni dallimin.

Elvana Gjata
Këngëtarja në paraqitjet e para ne skenë ka qenë krejt ndryshe, tashme ajo gëzon një pamje tjetër. Ani pse edhe Elvana nuk ka pranuar ndonjëherë që ka bërë ndërhyrje plastike.

Morena Taraku
Modelja dhe kenegtarja e njohur tashme Morena Taraku ka ndryshuar pamjen e saj, të cilin mund të gjeni dallimin e qartë, Morena njihet pa komplekse dhe shumë herë ka treguar për operacionet plastike./Kosovarja.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.