Publikohen çmimet e reja të derivateve në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se do të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës.
Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1), rriten për 1,50 denarë/litër. Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-98 dhe të EURODIZELIT (D-E V) rriten për 2,00 den/l.
Çmimet më të larta të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe të lëndëve djegëse
të transportit janë:
ЕUROSUPER BS – 95 – 84,50 (denarë/litër)
ЕUROSUPER BS – 98 – 87,00 (denarë/litër)
ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 74,00 (denarë/litër)
ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 73,00 (denarë/litër)
– Mazut М-1 SU – 41,079 (denarë/kilogram)

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.