“Pse nuk jetojnë në Kosovë gruaja dhe vajza juaj?”/ Kështu përgjigjet Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është pyetur se pse nuk jetojnë në Kosovë bashkëshortja dhe vajza e tij.

Ai tha se ato jetojnë edhe në Oslo, edhe në Prishtinë dhe kjo nuk nënkupton që ai është i dhunshëm pse nuk janë ato me të.

“Gruaja ime dhe vajza ime jetojnë edhe në Prishtinë edhe në Oslo, pra jetojnë në të dy vendet. Por kjo nuk do të thotë se kur ato nuk janë me mua unë jam i dhunshëm, sepse konferenca ishte “Nuk ka paqe pa gra”. Më besoni, unë jam paqësor, edhe kur janë ato këtu apo kur nuk janë”, tha Kurti.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.