Pse e shkarkoni Mexhitin? Deputetët e VMRO-së vazhdojnë të mbrojnë shokun e Taravarit

Kuvendi i Maqedonisë vazhdon të diskutojë për shkarkimin e Ministrit të Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti.

Deputetët e VMRO-së vazhdojnë të flasin mes vete dhe të thurrin ellozhe për ministrin e shëndetësisë dhe shokun e cimerin e Arben Taravarit.

Me fjalët e deputetëve të VMRO-së pajtohen kryekput deputeti dhe mbështetësi i Taravarit, Halil Snopçe që doli të jetë i habitur nga sukseset siç thotë ministrit Fatmir Mexhiti.

Kujtojmë, VMRO-DPMNE-ja opozitare në nivel lokal është në koalicion në Gostivar me Taravarin dhe në Tetovë me Bilall Kasamin

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.