Protesta në Prizren kundër DokuFestit, sulmohet fizikisht gazetari i Nacionales, Vullnet Krasniqi

Në shesin “Shatërvan”  aktualisht po mbahet marsh kundër DokuFest.

Marshi është thirrur nga imami i njërës prej xhamive të këtij qyteti, Besim Berisha.

Siç raportohet në këtë protestë është sulmuar gazetari i Nacionales, Vullnet Krasniqi.

Siç raporton Nacionale, ekipi i tyre që ishte prezent për të përcjellur këtë protestë, është sulmuar fizikisht.

Gazetari Vullnet Krasniqi dhe kameramani Albion Latifi janë sulmuar fizikisht nga disa persona, raporton mediumi.

Aktualisht ata janë në stacionin policor.  /Reporteri.net/

 

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.