Produksioni i Grande Fratello Vip ‘merr hak’ ndaj Heidit në finale

Gjatë finales së djeshme të Grande Fratello është transmetuar një klip final, me disa nga momentet më të veçanta të këtij edicioni. Megjithatë, shumë kanë vënë re se në video nuk kishte asnjë moment të Heidi Bacit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Videoja përmbante momente të lezetshme puthjesh, por edhe debate, keqkuptime dhe rivalitete gjatë këtyre gjashtë muajve të Grande Fratello.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Disa përdorues vunë re se dy persona mungonin. Bëhet fjalë për Heidi Bacin, e cila u tërhoq nga programi për arsye familjare dhe Monia La Ferrera, e cila u transmetua shumë pak.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.