“Plani rezervë” i TikTok? Rivali i Instagramit në pronësi të ByteDance, “Lemon8”, hyn në Top 10 të App Store të SHBA

Ndërsa ligjvënësit amerikanë ecin përpara me planet e tyre për një ndalim ose shitje të detyruar të TikTok, kompania mëmë kineze e aplikacionit ByteDance po fut një tjetër nga platformat e saj sociale në “Listat kryesore të Dyqanit të Aplikacioneve” në SHBA.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, aplikacioni Lemon8 në pronësi të ByteDance, një rival i Instagram-it që e përshkruan veten si një “komunitet i stilit të jetës”, u hodh në “Top Charts të App Store” të SHBA-së të hënën, duke u bërë aplikacioni nr. 10 i përgjithshëm, si në aplikacione ashtu edhe në lojëra.

Sot, ai renditet në vendin e nëntë në tabelën e aplikacioneve kryesore të App Store, duke përjashtuar lojërat.

Kjo është një lëvizje dramatike për aplikacionin pak të njohur i cili para ditës së djeshme, nuk ishte renditur kurrë më parë në “Top 200” në “Listat e Përgjithshme në SHBA”, sipas inteligjencës së dyqaneve të aplikacioneve të ofruara për TechCrunch nga data.ai.

Firma konfirmon se një lëvizje kaq e shpejtë nga të qenit një aplikacion i pa renditur në të qenit nr. 9 ndër aplikacionet më të lira në SHBA – përpara YouTube, WhatsApp, Gmail dhe Facebook – nënkupton një shtytje “të rëndësishme”.

Fatkeqësisht, për shkak se aplikacioni është shumë i ri në “Top Charts të App Store”, firmat analitike të aplikacioneve të palëve të treta nuk kanë ende të dhëna të sakta mbi instalimet e Lemon8 në SHBA, ose se si këto instalime kanë ndryshuar kohët e fundit gjatë ditëve të fundit.

Por duke pasur parasysh se aplikacioni u lansua globalisht në mars të vitit 2020, ka më shumë gjasa është që ai të jetë lëshuar në heshtje në App Store në SHBA, por vetëm për qëllime testimi. /Telegrafi/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.