Pjesa e trupit që duhet ta lani më shpesh, sipas një dermatologu

Një dermatologe u bë virale në TikTok sepse ajo i tha botës se cilat pjesë të trupit duhet të lajmë më shpesh. Videoja ka mbi 3 milionë shikime dhe ajo thotë diçka që nuk e prisnit.

Vendi që duhet të lani më shpesh janë veshët. Nuk është shaka, është 100% serioze dhe Lindsey Zabritsky, siç e quajnë, shpjegon se vijnë aromë e keqe kur nuk i kushton vëmendje të mjaftueshme. Në fakt, nëse e injoroni atë në ditët që laheni, pjesa e jashtme e tyre mund të fillojë të zhvishet dhe mund të keni lëkurë të thatë.

Më pas është kërthiza, e cila mbledh djersën dhe bakteret. Së fundi janë thonjtë,për të cilët duhet të keni një furçë të veçantë, përndryshe është shumë e lehtë që të mbushen me kërpudhat. Nuk është gjëja më e këndshme.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.