Petrovska: Vendi ynë është ndër pesë vendet e para që i ka dhuruar më shumë pajisje ushtarake Ukrainës

Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska theksoi se vendi ynë është ndër pesë vendet e para të Aleancës së NATO-s që sipas të gjitha parametrave dhe për kokë banori i ka dhuruar më shumë pajisje ushtarake Ukrainës.

“Diku rreth 16% e buxhetit aktual është shuma totale e mjeteve të dhuruara për Ukrianinën, që është një shifër vërtet e madhe”, thotë Petrovska në “ClickPlus”.

E pyetur se a është gati për mandatin e dytë si ministre e Mbrojtjes.

Ajo tha se ka shumë projekte për të cilat ka hapësirë ​​dhe do të punohet në mandatin e ardhshëm.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.