Petrovska optimiste për ndryshimet kushtetuese: Deri në përfundimin e skriningut, do të miratohen të njëjtat

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska sot ka qenë mysafir në “SummerClick” në TV21.

E pyetur për procesin e ndryshimeve kushtetuese, ajo tha se është optimiste se deri në përfundimin e skriningut, do të miratohen të njëjtat.

“Unë dua të besoj se në shtet ka kapacitete shtetërore për sjelljen e vendimit të tillë, sepse që të bëni pazar me ndryshimet kushtetuese të cilat janë pjesë e realizimit të qëllimi tonë strategjik për anëtarësim në BE nuk është as shtetërore, dhe as lidership”, tha Petrovska.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.