Për një çmim marramendës, Madonna nxjerr në shitje fotot e saj nudo!

Diva pop muzikës Madonna, i ka nxjerr në shitje fotot e saj nudo.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Albumi prej 40 fotove eksplicite ka një çmim marramendës.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ato do të shiten për 240 mijë paunds apo (mbi 276 mijë eurosh).

Fotografitë do të vendosen në një ankand që pritet të mbahet në muajin tetor në Christie’s, në New York.

“Libri i Seksit”, i DIVA-s amerikane është publikuar një ditë pas lansimit të albumit të saj të pestë “Erotica”, në vitin 1992.

Albumi me fotografi do të nënshkruhet nga Madonna dhe Steve Mersel, i cili është edhe producent i këtij albumi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.