Pendarovski: Refuzova faljen e Janevës, Koçanit dhe Pançevskit

Në brifingun e sotëm me gazetarë, presidenti Stevo Pendarovski bëri të ditur se ka refuzuar kërkesat për falje të ish prokurores Katica Janeva, biznesmenit Sead Koçan dhe ish gjykatësit Vlladimir Pançevskit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Pendarovski refuzoi të deklarohet para kamerave, por konfirmoi se ka refuzuar që të falë këta të dënuar.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.