Pas një beteje të gjatë me kancerin, ndërron jetë infermierja Fitore Zenelaj

Pas betejës më një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë infermierja Fitore Zenelaj nga Suhareka.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

E ndjera ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Për ditën dhe orën e ceremonisë mortore familja do të ju njoftojë.

Njoftimi i familjes:

Të nderuar familjar, miq, shokë, dashamirë, me dhimbje dhe pikëllim të madh, ju njoftojmë se më e dashura jonë Fitore Zenelaj pas një sëmundje të rënde ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë, me datë 13.11.2023.

Për ditën dhe orën e vorrimit, do ju njoftojm me kohë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.