Pas 8 aborteve nenës i ndodh mrekullia, lind fëmijën e parë

Një grua që pati tetë aborte më në fund lindi një djalë të mrekullueshëm.

36-vjeçarja, kishin ëndërruar gjithmonë të bëheshin nene, por kaluan pesë vjet duke luftuar për të mbetur shtatzënë.

Pas abortit të tyre të tetë ndodh mrekullia për ta. Prandaj duhet durim dhe shprese pasi un e ndjeja qe do ta arrija ketë qellim dhe do te bëhesha nene.

Pas një shtatzënie të vështirë, Laurën mirëpriti foshnjën qe e quajti Amar që peshonte pesë kilogramë dhe lindi ne orën 5:51 te mëngjesit.

Laurën kishte qenë nën anestezi dhe operacioni shkoje shume mire.

Tashme çifti është i lumtur dhe tashme ata janë tre dhe po kalojnë dite te bukura se bashku.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.