Pançev me fjalë të mëdha për Sejdinin: Është presidenti më i mirë në histori

Legjenda e futbollit maqedonas, Darko Pançev, ka befasuar me një deklaratë së fundi.

Pançev ka trazuar opinionin.

Si gjithmonë troç, ai ka diçka për të thënë për një sërë temash, shkruan “Sportmedia”.

E njëra prej tyre është se a është dhe sa i afërt është ai me menaxhmentin aktual të Federatës së Futbollit të Maqedonisë dhe nëse po i bën ballë

FFM-së me deklarata të caktuara, veçanërisht presidentit Muamed Sejdini.

“Kush e njeh Darkon e di që unë nuk i kam bërë ballë askujt.

Kam qenë gjithmonë objektiv.

Meqë ra fjala, më kanë mërzitur disa deklarata dy vite më parë, pastaj shkrimet e disa mediave.

Kjo kombëtare është më e mira në histori, për shkak të suksesit dhe kualifikimit të Kampionatit Evropian, kryetrajneri, në atë kohë ishte trajneri më i mirë në histori e kështu me radhë.

Po në FFM, presidenti?

E nga ana tjetër shkruajnë se duhet të zëvendësojnë presidentin.

Prit pak, pse je i njëanshëm?

Nëse e cilëson atë përzgjedhje dhe atë trajner si më të mirët në histori, atëherë edhe presidenti i FFM-së duhet të cilësohet si më i miri në histori.

Po ai e drejton Federatën, jo unë.

Kështu që edhe ai e meriton suksesin.

Pastaj ai është presidenti më i mirë në histori.

Përndryshe, nëse do të kisha dalë me Sejdinin, ai me siguri do të më kishte vënë në një pozitë deri tani”, tha Pançev.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.