Osmani e nis fjalimin në italisht në 30 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike me Italinë

I pari i diplomacisë së vendit, Bujar Osmani sot ka mbajtur fjalim në promovimin e Monografisë të publikuar për shënimin e 30 viteve marrëdhënie diplomatike me Italinë. Ministri në italisht ka shprehur kënaqësinë që MPJ është nikoqire e ngjarjes së promovimit të Monografisë për raportet Itali Maqedoni e Veriut për tre dekada.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Maqedonia e Veriut dhe Italia Jubileun tre dekadësh të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike e shohin si një pikënisje të re për thellimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dhe bashkëpunimit diplomatik, si në planin bilateral ashtu edhe në organizatat shumëpalëshe si aleatë në NATO dhe në të ardhmen në familjen evropiane”, ka deklaruar kryediplomati Osmani.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.