“Ose tërhiqni mesazhet ose lajmëroheni në polici“, Valon Syla ultimatum komentuesve kërcënues

Gazetari Valon Syla ka thënë se personat që e kërcënuan  në rrjete sociale se do t’i lajmërojë në polici, nëse nuk i tërheqin mesazhet.

Sipas tij, për 25 vite në këtë profesion, nuk e ka lajmëruar asnjë kërcënues, por pas rastit të fundit, ai thotë se ndjekësit kanë kaluar kufijtë e njerëzores.

Syla u ka dhënë atyre 24 orë afat që t’i tërheqin mesazhet.

“Prej këtij momenti i keni edhe 24 orë afat prej meje, nga mirëkuptimi nëse i keni ra pishman me i fshi e me i tërhjek mesazhet që i keni dërguar drejt adresave të mia. Pas këtij afati, bash secilin do ta denoncoj në polici, veç e veç me foto dhe identitete”, shkroi veç tjerash.

Gazetari Valon Syla u sulmua të martën në orët e natës në Prishtinë. Tre personat që e sulmuan tashmë janë kapur dhe sot pritet të dalin para Gjykatës. /reporteri.net/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.