Olti Curri: Vajzat shqiptare lidhen me drejtora banke dhe …

Prime i fundit i Love Island Albania ka patur surpriza. Për herë të parë u prezantuan dy opinionistët e Love Island, të cilët janë Olti Curri dhe Dalina Buzi.

Të pyetur në lidhje me çiftet që janë krijuar paraprakisht në vilën e dashurisë ata u shprehën:

Dalina: Çiftet e para u formuan nga pamja fizike.

Olti: Është standard për vajzat e Shqipërisë që të lidhen me drejtora banke dhe të bëjnë seks me badigardin.

Sjellim në vëmendje se në fillim të Love Island u krijuan 5 çiftet e para, por gjatë javës së parë si e kemi parë edhe në episodet ditore 3 prej tyre janë ndarë.

Përkatësisht:

Amadea dhe Salion

Artemis dhe Aleksandros,

Sofiela dhe Arlind.

Pas futjes së ‘bombshell’ Gleni mbeti ‘single’ dhe i është lënë një javë kohë që të zgjedhin një nga vajzat e vilës, për të vazhduar rrugëtimin.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.