Olta lë shtëpinë e Big Brother VIP Albania

Gati 1 muaj para finales, Olta ka vendosur të ndërpresë lojën dhe të dalë nga shtëpia e Big Brother: “Kam zgjedhur të jem e fortë dhe të dukem e hekurt.Këtë lojë do ta kisha lënë me kohë, e bëra për të sfiduar veten time dhe jam ku jam sot pas 100 ditësh. E kam fituar Big Brotherin tim. Kam kaluar emocionet më të mëdha këtu brenda. Kam qarë shumë herë fshehurazi. Unë e di sa më mungon Amari. Jam e djegur nga malli për të”.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.