Olta Gixhari ka një mesazh për banorët e BBVA

Aktorja Olta Gixhari ka qenë ndër banorët me kryesorë brenda shtëpisë së Big Brother. Olta vendosi që ta lërë garën në gjysmë dhe të largohet për t’iu përkushtuar djalit të saj.

Por gjithsesi, Olta përmendet shpesh nga banorët brenda shtëpisë së Big Brother dhe kjo është ironizuar nga aktorja. Me ironi Olta ka shkruar se ka filluar të mendojë se do e fitojë Big Brother edhe pse është jashtë shtëpisë.

“Realisht po mendoj që mund ta fitoj BBVIP edhe pse jam jashtë. Kaq shumë sa po me përmendin jam e bindur që në finale do kem shanset e mia.:)))”, shkruan Olta.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.