Oda Ekonomike do të rrisë konkurrencën e fuqisë punëtore

Në Odën Ekonomike sot do të mbahet konferencë për shtyp me temën “BE procesi i integrimit dhe qasja sistematike për rritjen e konkurrencës së fuqisë puntore në kuadër të Vitit evropian të aftësive”.

Ngjarja është pjesë e ciklit të konferencës për shtyp të Odës në lidhje me BE intergimet dhe rritjen e konkurrencës së fuqisë punëtore në vend.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.