Nxirret në ankand lopa më e shtrenjtë në botë, çmimi marramendës

Një brazilian pagoi 1.3 milionë euro në ankand për një lopë të quajtur Viatina-19 FIV Mara Imóveis. Kafsha thyen rekordin botëror dhe ka një vlerë totale prej 3.8 milionë euro.

Që në vitin 2022e lopa u hodh në ankand për rreth 732,000 euro.

Raca e gjedheve Nelore, së cilës i përket lopa, është shumë e njohur jo vetëm në Brazil, por edhe jashtë saj, këto kanë origjinë nga India,

Deri më tani, Misssy ka qenë lopa më e shtrenjtë në botë, duke paguar 1.2 milionë dollarë në 2019.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.