Nuk është Luana Vjollca, publikohet video erotike origjinale që vërteton se nuk është moderatorja!

Ka shkaktuar debat të madh një video intime e shpërndarë gjatë ditëve të fundit në aplikacionin Whats App.

Në thelb videoja intime e një vajze që ia çon të dashurit nuk përbën interes publik, por rrethanat e publikimit të saj si edhe deklaratat se është gjetur në telefonin e një shumë të kërkuari kanë shtuar intrigën, por edhe vëmendjen e publikut për rastet e lidhjeve të grupeve kriminale me botën mediatike dhe më gjerë.

Në media u aludua se vajza në video ishte prezantuesja Luana Vjollca, e cila mohoi kategorikisht diçka të tilla duke treguar diferencat në trupin e vajzës së videos dhe të asaj.

VoxNews ka siguruar videon origjinale ku nuk është moderatorja Luana Vjollca por një vajzë tjetër dhe video është e transformuar nga Inteligjenca Artificiale.

Për shkaqe etike ne nuk mund ta publikojmë videon, por për ta parë atë klikoni linkun dhe mund të bëni dallimet që duken qartazi.

Klikoni linkun për të parë video origjinale:https://streamja.com/WbqjL. Në videon e mëposhtme keni pamjet ku ishte vendosur pjesa e fytyrës së Luana Vjollcës që trazoi rrjetin: https://streamja.com/9d4zd.

Siç duket dhe nga pamjet nuk është moderatorja Luana Vjollca por një vajzë tjetër ku është marrë fytyra e moderatores dhe është vendosur në video./VoxNews

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.