Nuk dorëzohet Ibrahim Tatlises, thotë se mund të martohet…

Këngëtari i famshëm turk, Ibrahim Tatlises, ka mbajtur një koncert në Sisli, ku kanë qenë prezentë shumë fansa të tij.

Në mesin e tyre ishte edhe miku i tij, aktori Mehmet Ali Erbil, do të martohet me të dashurën e tij gjatë kësaj jave.

Artisti shpërtheu bombën duke thënë: “Nëse Mehmet Ali Erbil martohet para meje, unë do ta djegë lojën. Mund të bëj një surprizë dhe të ulem në tavolinën e martesës në çdo kohë”, tha ai.

Mehmet Ali Erbil ka nisur një dashuri të re me Gülseren Ceylan . Mësohet se Mehmet Ali Erbil, i cili i ka bërë dhuratë të dashurës së tij një unazë në ditëlindjen e saj dhe po planifikonte të martohet së shpejti

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.