Nuk do ta besoni sa vite mbush Arbana Osmani më 7 maj

Ditëlindja e Arbanës këto ditë është bërë shumë e komentuar sepse do të jetë një ditë pas finales së madhe.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Arbana do të mbushë plotë 40-të vite jetë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Arbana për këto vite dha një shembull të mirë, të një gruaje, nëne dhe moderatoreje perfekte.

Ky vit Arbanën do ta gjejë më ndryshe, ajo këtë vit mori epitetin e nënës për të tretën herë, shkruan “Kosovarja”

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.