Njihuni me gruan me gojën më të madhe në botë

Një grua me “gojën më të madhe në botë” tregoi për komentet që merr nga njerëzit e tjerë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Samantha Ramsdell njihet nga Guinness si gruaja me gojën më të madhe në botë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Siç raportohet, 33-vjeçarja pretendon se është në gjendje të zë një sanduiç, 22 ‘marshmallows’ dhe një mollë të tërë në gojën e saj.

Goja e saj mund të hapet deri në 6.52 centimetra.

Njerëzit sipas saj kanë shprehur edhe komentet për sa i përket madhësisë së gojës.

“Më pyesin: ‘çfarë nuk shkon me fytyrën tënde?”, është një ndër pyetjet që thuhet se i kanë bërë.

“Isha e pasigurt, dhe gjithmonë kisha grim në buzë për ta bërë gojën të dukej më e vogël”, potencoi ajo.

“Tani, njerëzit më thonë se jam e shëmtuar dhe e neveritshme çdo ditë, si dhe pyesin: “A është ky një filtër?”.

Por ka disa prej atyre komenteve mjaft interesante që kishte marrë nga njerëzit. Njëri i kishte thënë se dentisti me siguri të adhuron.

Një tjetër i tha se me siguri i dashuri yt është personi më i lumtur me ty.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.