Njihuni me Dijar Ibrahimin, hafizin më të ri në Shkup

Dijar Ibrahimi është hafizi më i ri i Kuranit në Shkup.

Ai është vetëm 10 vjeçar.

“Shkupi ka shumë arsye për t’u krenuar me Hafiz Dijarin dhe Mualimin e tij Hafiz Abdulkerim Ebibin.

Hafizi më i ri i Shkupit është Dijar Ibrahimi, Allahu e ruajt! Dijari është vetëm 10 vjeçar dhe ka arritur t’a memorizon Kuranin f.l. në mënyrë të shkëlqyer.

Allahu e shpërbelftë hafizin e nderuar, muafizin Abdulkerim Ebibin për mundin dhe kontributin që jep për hafizlerët e rinjë.

Suksese në vazhdim!”, shkruhet në një postim në Facebook.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.