Njihuni me burrin i cili ka 55 vjet që nuk ka dalë nga shtëpia e tij, ka fobi nga gratë!

Callixte Nzamwita, një burrë 71-vjeçar nga Ruanda, pohon se nuk ka dalë nga shtëpia për 55 vjet, sepse ka shumë frikë nga gratë.

Ai u izolua kur ishte 16 vjeç. Ai i bën të gjitha aktivitetet e tij, duke përfshirë gjumin, gatimin dhe urinimin, në shtëpinë e tij të vogël.

“Arsyeja pse u mbylla këtu dhe kam një gardh në shtëpinë time është sepse dua të sigurohem që gratë të mos më afrohen”, tha ai për Afirmax TV.

Fqinji i tij tregoi se si nuk i lejon të flasin me të apo t’i afrohen.

“Ne i japim gjëra duke ia hedhur në shtëpinë e tij. Nuk na lë t’i afrohemi, por gjithsesi merr atë që ne i ofrojmë”, tha ai.

Shumë shikues kanë shprehur shqetësimin se Callixte duket shumë e hollë. Megjithatë, ai këmbëngul se është i kënaqur me stilin e jetës së tij.

“Unë nuk dua që gratë të jenë pranë meje, sepse ato me të vërtetë më trembin,” përsëriti ai.

Frika e grave, e quajtur gjinofobia, nuk njihet zyrtarisht si një çrregullim mendor, por klinikisht klasifikohet si një fobi specifike.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.