Një maji ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se dita e hënë (1 maji), Dita Ndërkombëtare e Punës, është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV).

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.