Një fenomen i rrallë: Në Maqedoninë e Veriut kanë lindur katërnjak

Në Klinikën Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrike – Shkup, të dielën ka lindur në katërnjak. Çifti i martuar Blagica dhe Aleksandar Zikovi nga Shtipi u bënë prindër të tre djemve dhe një vajze.

Edhe pse foshnjat kanë lindur para kohe, por janë në gjendje të mirë shëndetësore. Nënën Bllagica e ka lindur mjekja Elena Nikolovska, e cila ka menaxhuar gjithë shtatzëninë.

Kjo katërshe është lindja e 2 pas 27 viteve në Shtip. Katërshja e parë ka lindur në vitin 1997.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.