Nëna e bën vetë synet foshnjen vetëm 20-ditëshe, i vogli vdes nga gjakderdhja

Foshnja njëzet ditëshe që vdiq në Romë mëngjesin e së premtes mësohet se ka vdekur nga një rrethprerje e bërë vetë.

Nëna me origjinë nigeriane ka rrëfyer se e kishte bërë synet fëmijën në shtëpi, në Colonna, në Castelli Romani, nga personel i pakualifikuar.

Më pas, duke parë se diçka kishte shkuar keq, ai thirri numrin e urgjencës. Duke dalë në rrugë me fëmijën, ajo ka kërkuar ndihmë nga një patrullë karabiniere, e cila më pas ka shoqëruar ambulancën në urgjencë. Por nxitimi për në Poliklinikën Tor Vergata ishte i padobishëm.

Sipas asaj që u konstatua menjëherë nga hetuesit, fëmija kishte plagë me një synet ritualistik të kryer në kushte shtëpie.

Nëna u dëgjua për orë të tëra nga karabinierët e Colonna-s, një qendër në periferi të kryeqytetit, në përpjekje për të rindërtuar atë që ndodhi.

Prokuroria Publike e Velletrit ka hapur dosjen hetimore për vrasje nga pakujdesia për këtë çështje dhe ka urdhëruar autopsi edhe pse lëndimet e identifikuara nga mjekët në trupin e të porsalindurit nuk lënë dyshime. Hetuesi kërkon të konstatojë nëse ka persona të tjerë të përfshirë përveç gruas.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.