Në telefonat me Cllevion, Stresi shpërthen ndaj Noizyt: Nuk du me ju pa me sy…

Stresi dhe Noizy pas sherreve për më shumë se një dekadë vendosën të bëheshin vllezër.

Por, duket se vllazëria mes tyre zgjati shumë pak.

Atëhere kur njerëzit prisnin bashkëpunimin mes tyre, u fol se janë zënë sërish.

Mbrëmjen e djeshme Cllevio ka marrë në telefon Stresin për të konfirmuar këtë lajm.

“Nuk du me ju pa asnjë me sy”- shprehet Stresi duke konfirmuar se kanë prishur miqësinë, por pa dhënë detaje të mëtejshme.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.