Ndryshimi i pabesueshëm i Fatmir Spahiut, kilogramët e tepërt janë zhdukur!

Ndryshimi i pabesueshëm i Fatmir Spahiut, kilogramët e tepërt janë zhdukur

Aktori Fatmir Spahiu sapo ka postuar një fotografi të re në rrjete sociale.

Dhe, imazhi që servohet në këtë foto, është thjesht befasues.

Aktori duket i tjetërsuar për shkak të rënjës së madhe në peshë.

Siç kuptojmë, Fatmir Spahiu deri më tani ka humbur rreth 70 kilogram.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.