Ndodh dasma më e shkurtër në histori, nusja ndahet nga burri 3 minuta pasi martohen

Një çift mund të ketë thyer rekordin e një prej martesave më jetëshkurtra, që zgjati vetëm tre minuta. Bëhet fjalë për një çift nga Kuvajti, i cili u nda pasi dhëndri tallej me nusen pak pasi u shpallën burrë e grua.

Ai dyshohet se e quajti ‘budallaçkë’. Historia e çuditshme u shfaq shpejt në X/Twitter, me një person që shkroi: “Unë shkova në një dasmë ku dhëndri e kaloi fjalimin e tij duke u tallur me gruan e tij. Ajo grua duhet të kishte bërë atë që bëri”. Nusja i kërkoi gjykatësit t’i anulonte martesën aty për aty. Gjykatësi ra dakord dhe tre minuta pas përfundimit të betimeve, martesa u anulua.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.