Ndërroi mbiemrin nga “Ademi” në “Iliri”, mërgimtari tregon pse e mori këtë vendim…

Labinot Ademi, është mërgimtari nga Gjermania i cili ka ndërruar mbiemrin e tij nga “Ademi” në “Iliri”.

Në një intervistë për Insajderin, ai ka treguar se si ka ardhur ky vendim dhe gjithashtu ka rrëfyer për jetën e tij.

Iliri tha se dëshironte prej vitesh të kishte mbiemrin shqiptar.

Video e plotë:

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.