Ndërroi jetë profesori dhe veprimtari Kadir Shabani nga Shipkovica

Sot në Tetovë në moshën 73 vjeçare ndrroi jetë,pas një sëmundje të rrëndë ,profesori i kimisë Kadir Shabani nga Shipkovica .Profesori ishte edhe veprimtar i dalluar i çështjes nacionale dhe arsimore :themelues dhe udhëheqës i SH.K.A REXHEP VOKA në fshatin SHIPKOVICË ,ndër themeluesit dhe përkrahësit e Universitetit të Tetovës që nga dita e parë .

Varrimi i të ndjerrit do të bëhet të premten (e xhuma) 28.07.2023. pas faljes së namazit të drekës. Varrimi do të bëhet në varrezat e reja në Tetovë (te teleferiku) .

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.