Ndërroi jetë gazetari dhe aktivisti nga Maqedonia e Veriut, Kreshnik Ajdini

Ka ndërruar jetë gazetari dhe aktivisti Kreshnik Ajdini.

Dje në ditëlindjen e tij të 55-të, Kreshniku ka mbyllur sytë, ndërsa të shumtë janë miqtë që kanë ngushëlluar në rrjetet sociale.

Kreshnik Ajdini ka qenë gazetar i njohur, ndërsa ka shkruar në shumë media në Maqedoni të Veriut, por edhe në rajon. Gjithashtu ka qenë aktivist i dalluar i shoqërisë civile, ndërsa ka realizuar shumë projekte që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut, lirinë e medias, si dhe shoqërisë në përgjithësi.

Varrimi do të bëhet sot (e shtunë) në Dibër në orën 13:00.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.