Nderim Neziri: “Big Brother” nuk është program për edukim

Opinionisti i “Big Talk” në “Klan Kosova” ka goditur me deklaratat e para në program, duke thënë se “Big Brother” nuk është as format edukues e as argëtues.

Ai, në këtë program ku po analizohen banorët dhe vetë formati, ka shtuar se në “BBVK” askush nuk e përfaqëson askënd, por vetvete, shkruan “Kosovarja”.

Opinionisti i njohur ka dhënë edhe komentet e tij mbi banorët, duke shtuar se janë interesant, por shumë të influencuar nga karakteret e njohura të këtij shoë.

“Big Talk” po prezantohet nga ish banorja e “Big Brother VIP Kosova”, Mbresa Hajrullahu.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.