Ndahet nga jeta veprimtari i njohur, Ali Dauti-Shipnija nga Studeniçani!

Në moshën 56 vjeçare sot u nda nga jeta veprimtari dhe atdhetari i njohur nga Karshiaka e Shkupit, Ali Dauti i njohur si Ali Shipnija.

Thank you for reading this post, don’t forget to subscribe!
Ai u lind më 5 maj 1967 në Moranë të Shkupit, në familje shumë e respektuar me origjinë nga Dibra e Vogël e Shqipërisë. Ali Dauti ishte veprimtar i mirënjohur i politikës së kësaj treve, që kudo ka gëzuar respekt dhe mirënjohje. (INA)

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.