Naim Abazi pozon krah Beniadës, komenti i Mihrijes është epik…

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë një ndër çiftet më të njohur në industrinë muzikore, pasi prej shumë vitesh janë në treg dhe janë të kërkuar.

Por, përpos talentit, ato njihen si çift sportiv dhe me shumë humor.

E kështu kanë bërë dhe së fundmi.

Mihrije ka postuar një foto të Naimit dhe Beniadës duke pyetur bashkëshortin me ironi:

”Naim, dorën e pate shumë të ftohtë a shumë të nxehtë”

Sigurisht që ky koment është bërë me humor nga ana e Mihrijes.

Fotoja është realizuar për një emision, që pritet të publikohet këtë javë.

Shiko komentin:

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.