Myftiu Ismaili viziton mesxhidin “Isra” në Draçevë, falënderon imamin dhe besimtarët

Myftiu i Qytetit të Shkupit, Qenan ef. Ismaili nëpërmes rrjetit social “Facebook”, ka njoftuar se mesazhin e kësaj xhumaje në muajin e shenjtë të Ramazanit e ka përcjellë në mesxhidin “Isra” në Draçevë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ef. Ismaili ka falënderuar imamin e mesxhidit, “Isra”, hoxhë, Muharrem ef. Imerin dhe këshillin e kësaj xhamije po edhe besimtarët për pritjen e ngrotë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

“Mesazhin e xhumasë e përcollëm në mesxhidin “Isra” në Draçevë. Allahu e shpërbleft imamin h. Muharem ef. Imeri, këshillin e kësaj xhamie dhe xhematlinjtë e pranishëm për mikpritjen e ngrohtë vëllazërore. All-llahu e pranoftë!”, ka shkruar Ismaili.

Kujtojmë, mesxhidi “Isra” është një nga hapsirat më të reja ku besimtarët e lagjes Draçevë kryejnë obligimet dhe ritet fetare. Është objekti i vetëm i llojit të tillë. Deri para disa vitesh nuk ka pasur një objet të tillë në lagjen me shumicë maqedonase, me ҫka besimtarët janë detyruar që ritet dhe obligimet fetare t’i kryejnë në xhamitë përreth./indeks.mk/

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.