Myftiu i Tetovës Dr. Selver Xhemaili: Tregu i gjelbërt në Tetovë, bëhet me Mesxhid

Myftiu i Tetovës Dr. Selver Xhemaili i shoqëruar nga Drejtori i Sektorit fetaro-arsimorë, Fejzulla Sadiki dhe dashamirë të jetës fetare ka nënshkruajtur dokumentacionin e pranimit të Vakufit të Ri “Mesxhidit te Tregu i Gjelbërt”.

Myftiu Xhemaili ka falenderuar të gjithë donatorët të cilët u bënë shkak që besimtarët të cilët e frekuentojnë Tregun e Gjelbërt të kenë një vend ku do ti kryejnë obligimet fetare!

“TREGU I GJELBËRT NË TETOVË, BËHET ME MESXHID. Sot më 30.01.2024, i shoqëruar nga Drejtori i Sektorit fetaro-arsimorë, Fejzulla Sadiki dhe dashamirë të jetës fetare, kisha nderin dhe kënaqësin të nënshkruaj dokumentacionin e pranimit të Vakufit të Ri “Mesxhidit te Tregu i Gjelbërt”. Falenderoj të gjithë donatorët të cilët u bënë shkak që besimtarët të cilët e frekuentojnë Tregun e Gjelbërt të kenë një vend ku do ti kryejnë obligimet fetare! Lus Allahun xh.sh. që ti shpërblej të gjithë vakuf dhuruesit me të mirat e kësaj dhe botës tjetër”, ka shkruar myftiu Xhemaili..

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.