Muaji i Shenjtë i Ramazanit/ Selami: Uroj një muaj të mbushur me agjërim, mirësi dhe solidaritet për të gjithë besimtarët

Në një post në rrjetet e tij sociale drejtori i Byrosë për Metrologji Abdul-Selam Selami n prag të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, ka u ka uruar të gjithë besimtarëve një muaj të mbushur me mirësi dhe solidaritet, duke theksuar rëndësinë e agjërimit dhe veprave të mira gjatë kësaj periudhe të veçantë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Statusi i plotë:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Të nderuar vëllezër e motra,
Nga sonte nis Muaji i Shenjtë i Ramazanit. Muaji i agjërimit, mirësisë dhe solidaritetit.
Andaj, më lejoni t’ju uroj agjërim të lehtë, lutje të pranueshme dhe bereqet në sofrat tuaja!
Të solidarizohemi me njëri tjetrin dhe të jemi në ndihmë të atyre që kanë nevojë për mbështetjen tonë!
Me respekt,
Abdul-Selam Selami /Indeks.mk

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.